Nutriție

Dr. Camelia Stefanescu

 

 

Nutritie si dietetica

„ Filosofia mea despre nutritie este  sa te poti bucura de viata si sa slabesti, pastrand o greutate sanatoasa. Fara diete chinuitoare, restrictive sau dezechilibrate.

Schimbarea ce va urma,  te va transforma in cea mai buna varianta a ta pentru tot restul vietii. „

Dr Camelia Stefanescu

 

Terapie ESWT

 

Cu specializare la  Viena la Clinica de Traumatologie AUVA -Meidling Center, sub directa indrumare a domnului profesor doctor Wolfgang Schaden, in tratarea si recuperarea in patologia articulara cu ajutorul terapiei extracorporeale cu unde de soc, Dr Camelia Stefanescu este singurul medic roman membru al ISMST, for international al medicilor specializati in terapia ESWT.

 

Diagnoza Globala si tratamente MitoPlus

 

Sistem ultramodern de analiza si tratament  folosit de Federatia de Ski din Austria, cea mai mare federatie de ski din lume, pentru tratamentul si/sau recuperarea dupa efort a sportivilor sai.

Este o metoda prin care se reușim să facem o masuratoare a câmpurilor energetice apartinând fiecarui organ sau sistem. În aproximativ 8 minute se fac peste 200 de milioane de masuratori individuale, până la nivel de celulă.

Daca rezultatele analizei sunt într-o plaja de valori normale, înseamna că organul sau sistemul masurat funcționează corect. Dacă se abate de la aceasta plaja, atunci se aplica programe de tratament ce refac nivelul optim de energie al corpului.

Programează-te acum!