Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.

Astfel, la sediul Miko Med si Inimed din Strada Nicolae Caramfil nr 51, vedetele si clientele Inimed si Miko au avut o prima intalnire cu reputatul medic francez, unul dintre cei mai premiati doctori in domeniu, al carui CV impresionant cuprinde o gama larga de operatii, printre care rinoplastie si reconstructie a nasului, reconstructia pleoapelor, proteze mamare, otoplastie, abdominoplastie, operatii de reconstructie a mainilor si bratelor, liposuctie, modelare faciala prin injectii cu acid hialuronic si toxina botulinica, operatii de lipofilling (refacerea tenului prin eliminarea ridurilor), reconstructie mamara in urma unor cazuri mai grave si operatii dermatologice (cancer de piele sau alunite).

De la noi, au tinut sa il intalneasca personal pe dr. Zakine si sa ii adreseze intrebari, Anda Adam, Daniela Nane, Florentina Opris, Nora Seroussi, Cristina Poenaru, Ana Teodosiu, Adriana Caramizaru.

Dupa-amiaza a urmat o prezentare ce a avut loc in centrul Miko Palace – cel mai potrivit loc pentru a gazdui un astfel de eveniment, dedicat frumusetii.

Avand-o alaturi pe doamna Dr. Gabriela Cozmanciuc, medic primar chirurgie vasculara in cadrul Inimed 360, Dr. Zakine a vorbit despre frumusete, armonie si rezultatele miraculoase obtinute datorita chirurgiei plastice, prezentand mai multe studii de caz in fata unui public ales, format din vedete, clienti Miko si Inimed, dar si medici rezidenti din cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

Astfel, intr-un cadru perfect pentru a celebra frumusetea, completat si de gustarile si sucurile bio pregatite special pentru invitati la restaurantul Miko Cafe, s-au pus bazele unui parteneriat de exceptie, unic in Europa de Est. Dr, Zakine va reveni in Romania in luna septembrie a acestui an si va incepe o colaborare pe termen lung cu Inimed 360, pentru a facilita accesul pacientilor la tehnica inovatoare utilizata la nivel international in domeniul chirurgiei plastice.

Gabriela Cozmanciuc, medic primar chirurg cardiovascular, director medical Clinica Inimed 360: “Am infiintat Clinica de medicina cardiovasculara Inimed 360° din dorinta ca pacientii din Romania sa poata beneficia de servicii medicale cardiovasculare moderne, la cel mai inalt nivel de expertiza, comparabil cu cel din alte tari europene avansate, precum si de modalitati de diagnostic complet, aici, la ei acasa. Faptul ca incepand de anul acesta vom avea alaturi un chirurg plastic recunoscut si apreciat pe plan international, reprezinta un pas extrem de important pentru noi si pentru pacientii din Romania.”

Mihaela Cristofor, CEO Miko Group: „Ne doream de foarte mult timp sa aducem in Romania un specialist de renume international in domeniul esteticii medicale si iata ca in sfarsit am reusit, cu ajutorul Inimed. Ii multumim domnului doctor Zakine pentru ca a acceptat aceasta provocare si clinicii Inimed 360 pentru frumoasa colaborare inceputa in urma cu un an.”

Evenimentul a fost organizat de catre Inimed 360, in parteneriat cu clinica Miko Med si Miko Beauty Centers, cu sprijinul restaurantului Miko Cafe.

Mai multe informatii despre Dr. Gilbert Zakine sunt disponibile aici:

http://www.plastic-surgery-france.co.uk/plastic-surgeon-paris/dr-zakine-gilbert_76.html

Prof. Dr. Gilbert Zakine

Dr. Gilbert Zakine si Anda Adam

Dr. Gilbert Zakine si Daniela Nane

Stefan Cristofor si Dr. Gilbert Zakine